Mistrzostwa Europy 2019
Re: Mistrzostwa Europy 2019
a na tą mapę już zbieram części na znaczniki celu 

Wóda, Dust i Heavy Metal
- TAK, myślałem o malowaniu AERO -
Przypominam że lada moment zamykamy zgłoszenia. Poniżej statystyki do modelu który każdy uczestnik otrzyma za darmo

Dust or Bust!
tak dla 100% pewności. Tito może jako swoje 2 akcje odpicować jedną furę i drugiej natrzeć optykę, prawda?
Wóda, Dust i Heavy Metal
Ja tak to rozumiemtak dla 100% pewności. Tito może jako swoje 2 akcje odpicować jedną furę i drugiej natrzeć optykę, prawda?

no ja też, ale wolę się upewnić. Dobrze będzie działał z Red Rain, kampujesz, boostujesz, rozkurwiasz.
Wóda, Dust i Heavy Metal
Zaczynamy zbieranie terenów na mistrzostwa.
Bardzo proszę wszystkie osoby które się wybierają o atakowanie tych którzy się nie wybierają i zbieranie terenu.
Jak widać trochę nam tego brakuje. Szczególnie uczulam na maty
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... NHEg#gid=0
Bardzo proszę wszystkie osoby które się wybierają o atakowanie tych którzy się nie wybierają i zbieranie terenu.
Jak widać trochę nam tego brakuje. Szczególnie uczulam na maty

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... NHEg#gid=0
Dust or Bust!
Słuchajcie, w związku z falą gorąca zmieniamy lokal mistrzostw na klimatyzowany.
Gramy w tym roku ostatecznie na Smulikowskiego 6/8 00-389 Warszawa - wejście od strony Wisły.
Będę publikował zdjęcia co i jak bliżej weekendu.
Gramy w tym roku ostatecznie na Smulikowskiego 6/8 00-389 Warszawa - wejście od strony Wisły.
Będę publikował zdjęcia co i jak bliżej weekendu.
Dust or Bust!