Witam
Igor po tej stronie. Mieszkam w Łodzi. Dust mnie urzekł. Niestety jeszcze nie zanabyłem modeli ale Samijzłyj vel Janek mnie mocno indoktrynuje. Planuj Oś a dokładnie Blutkreuz. Przemawia do mnie klimat szalonych eksperymentów, naukowców Rzeszy, by zrównoważyć braki ludzkie i wygrać wojnę. Z bitewniakami mam spory czasowo romans (wh wh40k, mordheim) ale zdecydowanie preferowałem homegaming.
Igor/Niemce/Łódź
Re: Igor/Niemce/Łódź
Witamy w gronie zakurzonych 
Jak szaleni naukowcy i dziwne eksperymenty to tylko Blutekreuz
Jak już się rozejrzysz co i jak to polecam kramik bo figurki do Blutekreuz poza starterem będą z czasem coraz mniej dostępne więc warto zapoznać się co jest i pomyśleć co by się chciało

Jak szaleni naukowcy i dziwne eksperymenty to tylko Blutekreuz

Jak już się rozejrzysz co i jak to polecam kramik bo figurki do Blutekreuz poza starterem będą z czasem coraz mniej dostępne więc warto zapoznać się co jest i pomyśleć co by się chciało

Dust or Bust!
Witam wśród zacnego bractwa BK.
Teraz tylko zbierz bandę zombiaków i ruszaj na wroga
Teraz tylko zbierz bandę zombiaków i ruszaj na wroga

Jako główny gracz Osi w Łodzi witam w szeregach jedynej słusznej opcji 

Graczy z Łodzi zapraszam do kontaktu
ha! jednak sie udało!!!! trzymam kciuki Igorze 

Sie stało się, dorobiłem się swoich fryców. Narazie revised core set i kampfgruppe stefan ale to już i tak prawie 100pt. Do tego moje potomstwo 8letnie indoktrynuje się dustowo i naraz chce i hamburgery i ivanów
, stąd chapnął Rhino i kolegów z podstawki. Próbujemy na razie grać domowo i uczyć się zasad.

Witamy w zacnym gronie!
Cieszy mnie że z Łodzi bo chłopaki tam potrzebują wsparcia
Zachęcam do okazjonalnego grania w Gralni bo system trzeba pokazywać kolejnym "nowym"
Cieszy mnie że z Łodzi bo chłopaki tam potrzebują wsparcia

Zachęcam do okazjonalnego grania w Gralni bo system trzeba pokazywać kolejnym "nowym"

Dust or Bust!
Wróć do „Prezentacje Forumowiczów”