Wnioski po Mistrzostwach EU
Re: Wnioski po Mistrzostwach EU
Mysle, ze majstrowanie przy kartach lub kosztach jednostek możemy na razie niestety wykluczyć 

Mimo wszystko ten mech pozbawiony jest jakiegokolwiek karabinu i ma zasięg broni wynoszący dwa (Nina). Tym mechem trzeba jeszcze podejść do celuJeśli mogę to:
3. KV 47 - wszystkie opcje powinny mieć zwiększony koszt o 3-4 pkt. Śmieszne jest, że Walker z 6 hp plus DR kosztuje 8pkt. Pluton niech zostanie bez zmian.

Praktyka dowodzi, że taki Wonan nie ma problemu z usmażeniem Niny

Heli transportowe czy inne - mają te same body. Jak uzasadnić różnicę pancerza?
Co więcej, te szturmowe mają dwa kokpity, każdy narażony na ostrzał

Biorąc pod uwagę historyczne zaszłości to Mi-8 i Mi-24 też mają bardzo dużo wspólnych elementów konstrukcyjnych (belka ogonowa, silniki). Szczególnie Mi-24A.
A co jest łatwiej ubić ?
A co jest łatwiej ubić ?

Bro, do you even blitz ?
Zmiany w kartach nie wchodzą w grę. Trzeba kombinować inaczej.
Pluton KV 47 jest ogólnie denerwujący ale myślę że to najmniejszy z problemów w sumie. Dopiero w połączeniu z posiłkami z helikoptera w postaci Winter Childa robi się smutno
Pluton KV 47 jest ogólnie denerwujący ale myślę że to najmniejszy z problemów w sumie. Dopiero w połączeniu z posiłkami z helikoptera w postaci Winter Childa robi się smutno

Dust or Bust!
Heli transportowy z 1 klasą pancerza nie jest już jakimś wielkim wyzwaniem. Winter Child z Invaderem to jest koszt 46 pkt. - w to miejsce można wystawić DWA czołgi
Ja lubie Winter Childa ale nie będę strasznie płakał jak się go zbanuje na turniejach.

Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
Cóż, po to ta dyskusja.
Potestujemy na najbliższych turniejach/imprezach i zobaczymy
Potestujemy na najbliższych turniejach/imprezach i zobaczymy

Dust or Bust!
- Najemnik_001
- Ochotnik
Pluton spadających KV sam w sobie nie jest jakoś straszny - zapytajcie Pandę
trochę jest, ale przemyślane ustawienie ułatwia sprawęPluton spadających KV sam w sobie nie jest jakoś straszny - zapytajcie Pandę

Jołki połki! 

Jedna sprawa - ten spadający pluton posiadało dwóch graczy z zagranicy.
Ja bym też chciał taki mieć (i nie jest to wniosek po mistrzostwach), ale dostępność mechów jest taka a nie inna.
I tak się zastanawiam czy aby tego plutonu nie zobaczymy... na następnym turnieju z Saszą i tym drugim kolegą.
Natomiast Superbohaterowie i przegięty pluton Christopha to codzienność. I szczerze mówiąc nie wiem czemu tylko jedna osoba dopisała się, że ta zdolność plutonu NDAK jest równie przegięta na takiej mapie jak ta na mistrzostwach.
Ja bym też chciał taki mieć (i nie jest to wniosek po mistrzostwach), ale dostępność mechów jest taka a nie inna.
I tak się zastanawiam czy aby tego plutonu nie zobaczymy... na następnym turnieju z Saszą i tym drugim kolegą.
Natomiast Superbohaterowie i przegięty pluton Christopha to codzienność. I szczerze mówiąc nie wiem czemu tylko jedna osoba dopisała się, że ta zdolność plutonu NDAK jest równie przegięta na takiej mapie jak ta na mistrzostwach.
Wróć do „Zasady i dyskusja ogólna”